11:00 - Muzun Maskesi Bakın Nasıl Yapılıyor?
10:57 - Meşe Balının Faydaları Bakın Nelerdir?
10:56 - Maden Suyunun Avantajları Nelerdir?
10:54 - Limonun zayıflama üzerindeki etkisi nasıl
10:52 - Kışın Bebekleri Bakın Nasıl Bir Şekilde Giydirmeliyiz?
01:47 - Kış Çayının Bakın Tarifi Nasıl
01:46 - Kısa Bir Süre İçinde Tekrar Forma Nasıl Ulaşılır
01:44 - Kefir Diyeti Ne Anlama Gelir?
01:43 - Kabaktan Yüz Maskesi Bakın Nasıl Yapılır?
01:42 - İnsanları aptal yapan IQ seviyesini İndiren gıdalar bakın neler?
Prof. Dr. Naci Görür’den
Gaziantep’te dün gece saatlerinde meydana gelen 4.6 büyüklüğündeki depremin ardından uzmanlardan uyarılar gelmeye başladı.
Sarsıntının merkez üssü Nurdağı ilçesi olarak kaydedilmiş, derinliği 7.01 kilometre olarak açıklanmıştı. İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, herhangi bir olumsuz duruma rastlanmadığını bildirmişti. “KORKARIM LEVHA İÇLERİ PARÇALANACAK”
Prof. Dr. Naci Görür, depreme ilişkin ilk değerlendirmesini sosyal medya hesabı üzerinden yaptı.
Sarsıntının yerini “Gaziantep, Kuzoluk – Nurdağı bölgeleri civarında, Amanos ile Ölüdeniz Fay Zonu segmanları arası” olarak tarif eden Görür, şunları kayda geçirdi:
“Deprem levha sınırı ve kenarlarında. Korkarım, 6 Şubat 2023 depremlerinin etkisiyle levha içleri parçalanacak. Geçmiş olsun.” Prof. Dr. Osman Bektaş da bu depremin 6 Şubat 2023 depremleri sonrası süren “gecikmiş artçı depremler” kapsamında değerlendirilebileceğini söyledi. Bektaş, “Bu durum, Ölü Deniz Fay Zonu’nun gerilmelerini henüz tamamen boşaltmadığına işaret eden göstergelerden biri olabilir.” ifadesini kullandı.
Kaynak : ntv.comtr