SON DAKİKA

testerparfums

Resmin büyük halini görmek için tıklayın

25 Haziran 2026 - 22:46 'de eklendi ve kez görüntülendi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Çocuklarım, o’ldükten sonra

Çocuklarım Göçtükten sonra evimin kime kalacağı konusunda tartışmaya başladıklarında benim uyuduğumu sanıyorlardı

Çocuklarıma sağlığımın kötüye gittiğini söyledikten sonra, özlediğim o sevgi dolu aile gibi davranarak hemen eve koştular. Ama bir gece, öldükten sonra evimin kime kalacağı konusunda tartıştıklarını duydum; ben de ertesi sabah, onlara asla unutamayacakları bir ders vermek için hepsini akşam yemeğine davet ettim!

Kocam genç yaşta öldükten sonra altı çocuğumu tek başıma büyüttüm.

Babalarını toprağa verdiğimizde Deniz 12 yaşındaydı. Cansu on yaşındaydı. Murat sekizindeydi. Lale altı, Tarık dört yaşındaydı. Berat ise henüz kucağıma tırmanıp, yumruğunu kazağıma gömerek orada uyuyakalacak kadar küçüktü.

Çocuklarımın ihtiyaç duyduğu her şeye sahip olabilmesi için çift vardiya çalıştım, tatilleri pas geçtim ve kendimden kıstım.

Her zaman yorgundum. Ama evimiz hayat doluydu.

Kocam genç yaşta öldükten sonra altı çocuğumu tek başıma büyüttüm.

Sonra çocuklar büyüdü.

İlk başlarda beni hâlâ düzenli olarak ziyaret eder, sık sık arar ve her bayramı benimle geçirirlerdi.

Sonra aramaları seyrekleşti ve ziyaretler kısaldı. Erken gitmek zorunda olmalarının, aramayı unutmalarının veya bayramlara gelememelerinin hep bir sebebi vardı ve duyduğumda her sebep bana mantıklı geliyordu.

Onları kendilerine dolu dolu hayatlar kursunlar diye yetiştirmiştim. Kendi kendime bunun işimi iyi yaptığımın bir göstergesi olduğunu söylüyordum.

Ama ev gittikçe daha da sessizleşiyordu.

Sonra aramaları seyrekleşti ve ziyaretler kısaldı.

Birkaç hafta önce mutfağımda dururken, altı çocuğumun birden en son ne zaman aynı çatı altında olduğunu hatırlayamadığımı fark ettim.

Bu düşünce içimde bir şeyleri kırdı Devamı sonraki sayfada..Ayrıntılar diğer sayfada haberimiz detayındadır..HABERİN DEVAMINI OKUMAK İÇİN FOTOĞRAF ÜZERİNDEN DİĞER SAYFAYA GEÇİŞ YAPINIZ.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
SON DAKİKA