SON DAKİKA

testerparfums

Muzun Maskesi Bakın Nasıl Yapılıyor?

Muzun Maskesi Bakın Nasıl Yapılıyor?
Bu haber 25 Şubat 2024 - 11:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Muzun Maskesi Bakın Nasıl Yapılıyor?
Muz Maskesi Nasıl Yapılır?
HErkes pürüzsüz vede parlak olan bir cilde hep sahip olmak ister? Birçok A vitamini, B vitamini, E vitamini ve potasyum içeren bu muazzam muz maskesi son yıllarda çok popüler! Muz maskesinin avantajları nelerdir? Bol vitaminler ve içerdiği diğer zengin bileşimler nedeniyle açıklanır, cildi yumuşatır ve karanlık alanları tahrip eder. kuruluğa karşı olduğu gibi yaşlanmaya karşı da etkilidir ve cilde parlaklık verir. koruyucu vitamin olarak adlandırılan E vitamini nedeniyle cildi güneşin zararlı ışınlarına karşı korur. potasyum takviyesi nedeniyle kuru cilde sahip olanlar için en ideal maskelerden biridir. Cildin nem dengesini sağlar.

Malzeme listesi
· Muz

1 yemek kaşığı meyve suyu

1 yemek kaşığı bal

Uygulama
Muzu iyice ezdikten sonra diğer malzemelerle karıştırın. Önce yüzünüzü iyice temizleyin, sonra iyice kurutun. Karışımı bir kaseye koyduktan sonra, maskeyi yüzünüzün her yerine eşit olarak dağılması için uygulayın. Muz maskesini yüzünüzde 10 veya çeyrek saat bırakın. son adımda cildinizi ılık suyla iyice durulayın. Bununla birlikte, bu saflaştırma işlemi sırasında sabun kullanılmaması önerilir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA