SON DAKİKA

testerparfums

Meşe Balının Faydaları Bakın Nelerdir?

Meşe Balının Faydaları Bakın Nelerdir?
Bu haber 25 Şubat 2024 - 10:57 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Meşe Balının Faydaları Bakın Nelerdir?
Organik bitkiler sağlıklı bir yaşam boyunca hayati önem taşır. Bu haber sırasında, vücudun savunma sistemini güçlendiren Meşe balı hakkında ayrıntılı bilgi sunacağız.

Haziran ve Temmuz aylarında, meşe gün boyunca sıcak, karanlıkta soğuktur. Bu salgıyı toplayan arılar, ballarıyla kovanlarına sağlık taşırlar.

Meşe Balının Faydaları
Karadeniz Üniversitesinin (KTÜ) Fen Fakültesi bölümünün, Biyokimya Bölümü Anabilim Dalı’nda Profesör. Sevgi Kolaylı, meşe balı fenolik bileşenler açısından zengindir ve “5 kat daha fazla antioksidan karaktere sahiptir. bu, meşe balının vücudun savunma sistemini güçlendirmeye etkisinin yüksek olduğunu göstermektedir. ““ Araştırmamızda bu balın çok değerli olduğunu gördük. Meşe balı bileşenler fenolik bileşenler bakımından çok zengindir ve 5 kat dahada fazla bir miktarda antioksidan karakterede sahiptir. bu, meşe balının vücudun savunma sistemini güçlendirmeye etkisinin yüksek olduğunu göstermektedir. ”

Meşe balı orman balı sınıfına ait bir bal olarak hem salgı hem de çiçek balı özelliklerine sahip olduğunu kolayca ifade eden Dr., bal sistemini güçlendiren, gastrit, ülser, reflü ile gastrointestinal sistem içinde yüksek oranda bağışıklık kazanır. üst sistem enfeksiyonları. Etkili olduğunu söyledi. Kolaylı, düzenli meşe balı tüketimiyle sistemin hastalıkları güçlendireceğini ve bunlara direneceğini belirtti.
Yaraların iyileşmesine yardımcı olmak,
Bakteriyel ve fungal büyümenin önlenmesine katkıda bulunmak,
Sistemin güçlendirilmesi,

Gastrointestinal sistem üzerinde düzenleyici bir etkisi vardır,
Spazmları hafifletmek için mideyi örtmek,
Cilt üzerinde olumlu etkileri olan,
Kaslar enerji ihtiyaçlarını karşılar,
Bağırsakların güçlendirilmesi,
Zihin ve zekaya fayda sağlar,
Uykusuzluk ve yorgunluğu gidermek gibi faydalar sıklıkla sayılır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA