SON DAKİKA

testerparfums

El ve Ayak Titreme Üşüme Sebepleri

El ve Ayak Titreme Üşüme Sebepleri
Bu haber 15 Ekim 2023 - 1:27 'de eklendi ve kez görüntülendi.

El ve Ayak Titreme Üşüme Sebepleri
Havanın soğuması ile el ve ayak soğuğu artar. Soğuk eller ve ayakların nedenleri içinde uzun süre devam eden bu titreme, başlangıçta oldukça önemsiz görünse de, çeşitli hastalıkların öncüsü olabilir. Kan dolaşımıyla ilişkilidir, ellerin ve ayakların soğutma havası boyunca en soğuk bölgelerdir.

Soğuk el ve ayak nedenleri
Soğuk ellerin ve ayakların nedenleri belirsizdir. geçici olacaktır ya da bazı hastalıkların sembolü olabilir. El ve ayaklardaki damarlar endişe ve soğuğa tepki gösterdiğinde eller ve ayaklar soğuk hissedebilir.

Kötü kan dolaşımı; Titreme, herkesin bildiği anemi ve zayıf kan dolaşımının bir reaksiyonu olabilir. Kanı yeterince pompalamamasından kaynaklanan titreme de olabilir.

Anemi; kırmızı kan hücreleri bir eksikliğiniz olduğunda gelişir. Bu hastalık titreme nedenleri arasındadır.

Tiroid; Ayrıca vücutta yeterli tiroid hormonu üretmediğiniz yeterli tiroid olmadığı da olur.
Diyabet: yüksek kan şekeri seviyeleri damarın daralmasına neden olabilir ve bu nedenle dokulara giden kan akışı azalır.

El ve ayak soğukluğu için iyi olan nedir?
En etkili yöntem Zencefil çayıdır. Kan pıhtılaşmasını azaltan ve kan içindeki şekeri dengeleyen zencefil titreme için idealdir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA