SON DAKİKA

testerparfums

Kışın Bebekleri Bakın Nasıl Bir Şekilde Giydirmeliyiz?

Kışın Bebekleri Bakın Nasıl Bir Şekilde Giydirmeliyiz?
Bu haber 25 Şubat 2024 - 10:52 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kışın bebek giymenin yolu sorunu bebeğinizin sağlığı için büyük önem taşımaktadır. Bebekler, özellikle yenidoğan döneminde aşırı sıcak ortamlardan hoşlanmazlar. Ter bezleri gelişmediğinden, kan sıcaklıklarını dengeleyemez ve sıcak ortamlarda huzursuz olamazlar.

Bu nedenle, alan sıcaklığı 22-24 derece arasında olmalıdır ve bu nedenle nem% 40 ile% 60 arasında olmalıdır. Ev ortamının sıcaklığı doğrultusunda, bunalmayacak tek katmanlı giysiler yeterli olacaktır. Bebeğin soğumaması için ev ortamını zaten ısıttık.

Soğuk Havada Bebekler Nasıl Giyilir?
Bebeğinizi soğuk kış günlerinde korumak için mevsimlik kıyafetlere ek olarak başka bir katman giymelisiniz. ek olarak, soğuk hava, patik, ayakları ısıtmak için ayakkabılar ve üstleri korumak için kulaklarını örten şapkalar, eldivenler ve eşarplar geçmeyen palto ve tulum gibi dış kıyafetler giymek gerekir.

Bebek Chill Nasıl Anlaşılır
Bebeklerin soğuk olup olmadığını belirlemek için en iyi teşekkürler, koltuk altından 36 ila 37 derece arasında bir kan sıcaklığına sahip olmaktır. Bebeğinizin kan ısısı 36 derecenin altındaysa, soğuk olduğunu gösterir. Bu nedenle, başka bir katman giyersiniz. Bununla birlikte, kan sıcaklığınız 37 derece ve üzerindeyse, bebeğinizin ortamı çok sıcak veya aşırı miktarda demektir. Ayrıca ateş fırsatı da olabilir.

Uyurken Bebekler Nasıl Giyinmeli?
Gelişim sürecinde bebeklerin ve gençlerin metabolizması geleneksel bir yetişkinden çok daha hızlıdır. Bu nedenle, uyurken özellikle örtmek istemiyorlar. Ancak, soğuk almamaları için alan sıcaklığını dikkate alarak pamuklu pijama, tulum, çorap giyeceksiniz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA