SON DAKİKA

testerparfums

Maden Suyunun Avantajları Nelerdir?

Maden Suyunun Avantajları Nelerdir?
Bu haber 25 Şubat 2024 - 10:56 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Soda ile karıştırılmış maden suyu, zengin mineralleri nedeniyle sağlığınız için yararlıdır. içme suyunun avantajlarını inceleyelim.

Serinletici özelliği ile içme suyu birkaç kişi için vazgeçilmezdir. insan vücudunun ihtiyaç duyduğu minerallerin çoğuna sahip içme suyu; magnezyum, kalsiyum, sodyum ve potasyum kaynağıdır. içme suyu, 250 ppm değil çözünmüş katı içeriği olan sulara yeraltı suyundan veya kuyu doldurularak jeolojik ve fiziksel olarak korunan yeraltı suyundan elde edilen addır. İçme suyu dünyanın en derin katmanlarından çıkar, ortaya çıktığı yerin jeolojik özelliklerine sahiptir ve magmadan aldığı CO2 gazının basıncı ile ortaya çıkar.

Uzmanların mide rahatsızlıkları için tüketmelerini önerdiği maden suyu, yurtdışında içme suyu olarak anlaşılmaktadır.

Maden Suyunun Avantajları Nelerdir?
Kemik sağlığına iyi gelir. Vücuttaki kimk dokularına katkısı ile günlük kalsiyum ihtiyacını karşılar. menopozdan sonra azalmış kemik yoğunluğu (osteoporoz) gibi hastalıkların önlenmesinde de faydalıdır.
Kalorisi yoktur. Bu nedenle, diyetisyenler genellikle ihtiyaç duydukları maksimum miktarı tüketir.
Kilo kaybı ve yağ yakımı üzerinde büyük etkisi vardır.
Gastrointestinal sistemin kolayca anlaşılmasına yardımcı olur ve gaz problemini ortadan kaldırır.
Kötü bir kolesterol düşürücü etkiye sahiptir.
Bikarbonat içeriği sayesinde asit yoğunluğunu, mide ekşimesini ve midede yanmayı azaltmada bir etkidir.
Maden suyu insanın hafızasını ve konsantrasyonunu arttırır. Zihinsel olarak güçlü hissetmenize neden olur.
Uzmanlar, içme suyunun iltihaplı romatizma üzerinde iyileştirici bir etkiye sahip olduğunu belirtiyor. Ayrıca eklem şişmesini azaltır, yani şiddetli kemik bozukluğunun açıklaması.
Gün boyunca birçok efekt sayesinde saçlarımız yıpranacaktır. içme suyu saç derisinin içindeki PH seviyesini geri kazanarak saçınızın gücünü ve parlaklığını geri kazandırır.
Çalışmalar böbrek taşı tehlikesi üzerinde düşürücü bir etkiye sahiptir.
Cilt güzelliği için çok faydalıdır.
İçme suyu cilde nasıl uygulanır?
Sivilceli alanda günde 1 çay bardağı içme suyuna 4 damla meyve suyu dökülerek elde edilen karışımı uygularsanız, bu olumlu bir etkidir. tonik kullanım için içme suyunu elma sirkesi ile karıştırırsınız. Kokusundan rahatsızsanız, oraya parfüm ekleyeceksiniz. 8 yemek kaşığı içme suyu için 1 yemek kaşığı sirke yerleştirmek yeterlidir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA