SON DAKİKA

testerparfums

Evlilik Sonrası Kilo Alma Nedenleri?

Evlilik Sonrası Kilo Alma Nedenleri?
Bu haber 15 Ekim 2023 - 1:34 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Evlilik Sonrası Kilo Alma Nedenleri?
Evlendikten sonra kilo almanın açıklamaları nelerdir? “Evlilik işe yaradı.” kelimeler duyuluyor mu? Öyleyse neden evlendikten sonra kilo alıyoruz, birlikte inceleyelim.

Evliliğin ilk ayları zevk ve cicim aylarıdır. Glasgow Üniversitesi’nden bilim adamları kilo alımı üzerine araştırmalar yaptılar. Araştırmalar sonucunda yeni evli çiftler evliliklerinin ilk yılında 2-4 kilo alıyorlar. Evli insanların 5 kilo oldukça bekar olduğu söyleniyor. Kilo alımının nedenleri arasında evlendikten sonra yaşanan psikolojik rahatlık vardır. Evlendikten sonra, karşı tarafın onu bilinçaltı içine yerleştirileceği her durumda seveceği gerçeğinden rahatlama var.

Evlilik Sonrası Kilo Alma Nedenleri?
Evlendiklerinde, evli çiftler bekar veya öğrenci yaşamlarıyla daha düzenli olarak yemeye başlarlar. Evlendikten sonra çiftler birbirlerine güvenirler ve bu nedenle düzenli olarak ilk kez yemek yedikleri, ziyaretler, TV’deki atıştırmalıklar kilo almaya neden olur.

Birçok çalışmaya göre, evlilikten sonra kilo alan erkekler için daha basittir. Sekiz kiloya kadar yükselen üç erkekten ikisi evlendikten sonra kilo alır.

Evlendikten sonra kilo alımını durdurmak için sıklıkla ne yapılır?

Birlikte diyet yapabilirsiniz. Diyetle ilgili eşle diyet yaparken, zayıflama hızı daha fazla artar. birlikte azaltmak daha kolay. birlikte hareket etmek ve daha sağlıklı bir yaşam tarzı için bir yaşam tarzı yapmak daha kolaydır.

Karbonhidratlı yiyeceklerden kaçının. Bunun yerine tam tahıl içeren gıdalar tercih edilmelidir. Akşam yemeğinde protein (et / tavuk / balık) ve sebzeler vurgulanmalıdır. Yiyecek dediğimiz yiyecekleri almamak kilo kontrolü için büyük bir adım olabilir. akşamları, cips, kola ve kurabiye, TV önünde abur cubur denir. yemek yerine tatlı ve kek yemek yerine, akşam yemeğinden bir saat sonra düzenli yürüyüşler akşam yemeklerinizi eritmeye ve sindirmeye yardımcı olur.

Birlikte spor yapmaya başlamak önemlidir. Evli çiftler, destek ve motivasyonlarıyla düzenli yaşama adım atabilirler. Eşdeğer bir zamanda, evli çiftlerin birlikte diyet ve egzersizi tek başına diyetten daha basittir. Kilo almak ve azaltmak için başarı oranlarını arttırır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA