SON DAKİKA

testerparfums

2 Günde 2 Kilo Kaybı Diyet

2 Günde 2 Kilo Kaybı Diyet
Bu haber 15 Ekim 2023 - 1:08 'de eklendi ve kez görüntülendi.

2 Günde 2 Kilo Kaybı Diyet
2 gün içinde 2 kilo kaybı diyet nasıl yapılır? Aşırı kilolarından şikayet eden kadınlar, bu metin sizin için. 2 günde 2 kilo oluşturan ve günde 750 kalori tüketmeyi amaçlayan şok diyetiyle hızlı ve hızlı bir şekilde azalacaksınız.

Azaltmanın zor olduğunu düşünenler kesinlikle bu haberi okumalı. formunuzu her gün 2 kilo oluşturan şok diyetiyle bulacaksınız. Şok diyetini uygulamadan önce uyarılarımızı dikkatlice okumanızı öneririz.

Şok diyeti 2 gün içinde ani kilo kaybını gösterdiğinden, diyetten sonra, halsiz hissedersiniz ve yorgun hissedersiniz. Ani kilo kaybında ciddi dikkat gerektiren durumlar vardır. Bu durumların başlangıcında diyet sırasında sadece çok fazla su içmenizi öneririz. şok diyetini izledikten sonra bu diyeti en az 1 ay tekrarlamamalısınız. Şok diyetini uyguladıktan sonra, kaybettiğiniz yükü tekrar ziyaret etmemeniz ve kilo kaybınızın geleceği için başka bir diyetle birleştireceksiniz. Şok diyetinin günlük kalorisi 750 kaloridir. Şok diyetinin uygulanması:

Sabah
1 Meyve yiyebilir veya meyve suyu içebilirsiniz.

Öğle vakti
1 porsiyon sebze yemeği yiyebilirsiniz. Meyve yemeklerinin yanı sıra 1 kase salata ve 1 kase yoğurtta yemek yiyeceksiniz.

öğleden sonra
Meyve yiyin

Akşam
1 porsiyon et yemeği, atmış salata ve bir dilim ekmek diyebilirsiniz.

Gece
1 meyve yiyebilirsin

Diyetin ikinci gününde yukarıdaki menüyü tam olarak kullanmak istersiniz. bu diyet yaparken çok su içmeyi unutmayın. her gün ortalama üç litre su içmek istersiniz.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA