SON DAKİKA

testerparfums

Bir günde 1 kilo vermek için bakın kaç saat yürümeliyiz?

Bir günde 1 kilo vermek için bakın kaç saat yürümeliyiz?
Bu haber 15 Ekim 2023 - 1:21 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bir günde 1 kilo vermek için bakın kaç saat yürümeliyiz?
Yürüme ve zayıflama arasındaki bağlantı nedir?
Gün boyunca düzenli olarak yürüyen insanlar kısa bir süre içinde ideal kilolarını yapabilirler. Ortalama bir yürüyüşle 400 kalori yaktığınızı varsayarsak, günde 1 kg kaybetmeden 12 saat yürümeniz gerekir.

Kısa bir süre içinde daha sağlıklı bir yaşama sahip olmak ve belirtilen ağırlığa ulaşmak için kesinlikle spor yapmalısınız.

Spor içerdiğinde, yürüyüş seyahat etmenin yollarından biridir. Yürüme ve zayıflama daha çabuk olacağından, çoğumuz bu yolu kullanıyoruz. İnsanların gün içinde yapabileceği güvenli ve son derece yararlı bir egzersiz olabilecek yürüyüş, hızlı bir şekilde azaltmaktır. Ayrıca, günde düzenli olarak yürüyen insanların uzun bir yaşam sürdüğü kanıtlanmıştır. Bu nedenle, aşırı miktarda kilo vermeden gün boyunca 12 saati geçmeyecek yürüyüşlere ihtiyaç duymak, hızlı bir şekilde azalmanıza ve sağlıklı bir yaşam sürmenize neden olacaktır. Bu nedenle, yürümenin birçok sağlık yararı olduğunu söyleyeceğiz. Günde fazla zamanı olmayan insanlar bile bir saat boyunca yürürken daha sağlıklıdır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA